Sala de mese si bucataria

Bucatarie traditionala – Maramures

Odihna şi relaxarea sunt o parte esenţială a experienţei unei mese plăcute. În cele două săli de mese puteţi gusta preparate din bucătăria tradițională din Transilvania tipic regiunii noastre, dar şi specialităţi din bucătăria modernă. Restaurantul pensiunii are o tradiție îndelungată. Vă puteţi răsfăţa cu mâncăruri excelente din ingridente produse în grădină şi în propria noastră fermă de familie. Cateva reţete au sute de ani.

În plus faţă de tradiţionalul sarmale, puteţi gusta şi mâncarea preferată a poetului Petofi, supă Gomboc (de găluşte), dar şi alte specialităţi. Sunt disponibile şi meniuri speciale pentru copii.slider5

Vă recomandăm vinurile noastre nova din creştere proprie.

Dacă vreţi să treceţi pe la noi doar pentru o cafea sau desert, aveţi posibilitatea să faceţi acest lucru. În timpul verii puteţi sta pe terasă în compania celor mai frumoase flori, iar în zilele mai reci vă puteţi încălzi lângă şemineu.

Suntem încrezători că toți oaspeții noștri se simt bine, și pentru că acest lucru este cel mai important pentru noi, vă rugăm să împărtășiți experiențele Dvs. cu noi.