De vizitat

Muzeul Petofi, in Castelul Teleki

In castelul Teleki din Coltau s-ia petrecut luna de miere Petofi Sandor, marele poet. Muzeul amenajat in acest castel este un punct de atracţie turistică. In fiecare an localitatea este vizitata de mii de turisti din Romania si din strainatate. Alt punct de atracţie turistică este izvorul natural „Vajda”, izvor de apă naturală potabilă, care curge neîntrerupt de peste 300 de ani

Evenimente locale:

În prima duminică din luna septembrie se organizează Sărbătoarea comemorativă a poetului Petőfi Sándor. Acest eveniment debutează cu o slujbă religioasă, cu depuneri de coroane la statuile din parcul Castelului iar apoi , masă festivă după care are loc un program cultural – artistic şi tradiţionalul bal care ţine până dimineaţa.

Comuna fiind situată într-o zonă pitorească, în anul 2011 s-a organizat prima tabără internaţională de pictură, eveniment care se repeta anual.

Pornind din Coltau se poate vizita tot judetul Maramures. Organizam pentru grupuri oaspeti circuit turistic in judet. Acest tur poate tine 1-2 zile. Pentru cazare va rugam sa ne contactati.