Despre Noi

Cazare in Coltau, Maramures

Stimate Oaspete!

Dacă vă căutaţi cazare în Coltău, aţi ajuns la locul potrivit. Pensiunea Florilor este deţinută de familia noastră, şi dispune de cele mai multe locuri de acomodare din satul Coltău. De aproape 20 de ani avem experienţă în ospitalitate şi turism rural. Pensiunea noastră este calificată cu 3 margarete, şi dispune de 20 de paturi. În plus, recent, pensiunea a fost extinsă cu o sală de mese cu o capacitate de 50 de persoane, unde servim mâncare făcute din reţete tradiţionale, cu ingrediente din propria grădină. La noi ospitalitatea îşi are propriul cult, oaspetele este considerat un membru al familiei.

Cazare în Coltău

Capacitatea de cazare la Pensiuniea Florilor este de 20 de persoane. 8 dormitoare, 7 băi, 2 săli de mese, 2 balcoane, fiind o pensiune la ţară, care stă la dispoziţia oaspeţilor. Tot aici se află şi o terasă acoperită cu o capacitate de 50 locuri, pentru doritorii de distracţie.

În curtea noastră spaţioasă puteţi parca gratuit, iar în gospodăria noastră pot fi găsite o varietate de animale. Tot aici puteţi gusta delicatesele de casă, care au fost făcute de gospodinele din Coltău, cu ingrediente naturale din grădină.

Excursii organizate in Maramures

Putem oferi cazare și masă pentru 10-150 persoane în diferite case de familii licenţiate, în condiții exigente. Avem posibilitatea de a aranja transport şi ghid personal pentru grupuri. Vizitatori individuali şi grupuri organizate sunt de asemenea binevenite. Pentru grupuri care ne vizitează organizăm excursii de o zi sau două pentru a vizita punctele de interes a judeţului Maramureş.

Organizăm cu experienţă şi meticulositate aceste excursii pentru grupurile noastre de vizitatori; preparăm bunătăţi tradiţionale şi le servim pentru mic dejun, prânz şi cină, organizăm pentru oaspeţii noştri seri de divertisment cu o trupă folk în timp ce vă servim prăjituri şi vin de casă; pregătim picnic-uri: prăjim slănină şi mititei şi/sau gătim Gulyas, Bogracs, organizăm plimbări cu trăsură, călărie, drumeţii şi alte facilităţi de recreere.

Rămâneţi la noi şi convingeţi-vă personal de devotamentul nostru!

Zita Bencze,

Pensiunea Florilor, Coltău

Benetur SRL