Despre companie

Stimate Domn/Doamnă!

Aş dori să vă prezint compania noastră, Benetur SRL , în care lucrez ca şi executiv. De aproape 15 ani activăm în turism; familia noastră deţine Pensiunea Florilor, pensiunea cu cea mai mare capacitate de persoane şi clasificată cu 3 margarete din Coltău.

Compania noastră a fost înfiinţată pentru a uni și a organiza ospitalitatea rurală în Coltău.

Vrem să vă convingem de experienţa şi dedicaţia noastră cu care organizăm excursii pentru grupurile noastre de turişti, preparăm bucate tradiţionale delicioase şi le servim pentru mic dejun, prânz şi cină; pregătim picnic-uri: prăjim slănină şi mititei şi/sau gătim Gulyas, Bogracs, organizăm plimbări cu trăsură, călărie, drumeţii şi alte facilităţi de recreere.

Coltău, de aproape o jumătate de secol, este un loc de pelerinaj, și cei care vin aici, văzând frumuseţea peisajului şi ospitalitatea oamenilor, nu e de mirare că nu sunt în nicio grabă să meargă mai departe. Satul poate fi un popas pentru o cazare de tranzit, dar este şi mai potrivit pentru mai multe zile de şedere, pentru că de aici puteţi vizita obiectivele turistice istorice, culturale, literare, și nu în ultimul rând obiectivele turistice naturale din toată zona Transilvaniei de Nord, în special comorile judeţelor Maramureș, Satu Mare şi Sălaj.

cazare-maramures-coltau-002
Ţinutul rural minunat ne oferă atâtea monumente „de cinci stele” care trebuie vizitate, încât nici nu știm ce să vă recomandăm. Admirați Munţii Rodnei, Munţii Maramureşului, peisajele romantice ale Munţii Gutin, Munţii Lăpuş şi Munții Ţibleș.

În Baia Mare, Coltău și în apropiere putem umbla pe urmele marelui poet, Petofi, contele Teleki sau a artiştilor din școlile de picture din Baia Mare. Pe lângă atracțiile naturale şi stilul veche de viaţă rurală, aici se regăseşte una dintre regiunile cele mai neatinse din Europa. Superbele biserici de lemn, opt dintre ele sunt UNESCO World Heritage Site, costume, tradiții, stilul veche de viață rurală şi artă populara vie îşi aşteaptă vizitatorii şi astăzi.

În plus, Coltău este foarte aproape de Ungaria, așa că, în cazul în care veniţi din direcţia aceea, nu ezitați să petreceţi la noi un weekend prelungit. .

 Putem oferi cazare pentru 100-150 de persoane în diferite case de familii, cu două dormitoare şi baie, în condiții exigente.La noi ospitalitatea îşi are propriul cult, oaspetele este considerat un membru al familiei şi puteţi gusta delicatesele de casă, care au fost făcute de gospodinele din Coltău, cu ingrediente naturale din grădină.

Avem posibilitatea de a aranja transport şi ghid personal pentru grupuri. Vizitatori individuali şi grupuri organizate sunt de asemenea

Pentru mai multe informaţii şi rezervări:

Zita Elvira Bencze

Pensiunea Florilor

E-mail: koltotur@gmail.com

Strada Principala, nr. 177
437283 Coltău, Maramureș, Romania

Tel:
00-40-262-289.040
00-40-729-939.295
00-40-745-568.538

Leave a Comment